Ingen fager syn...

Näe, det är jag inte. Jag är ingen fager syn, inte ett dugg, ser mer loj ut - jisses! Och jag har gått i mysdräkt hela dagen.

Varför? Jo, för att jag genomgick rotfyllning idag som tog musten ur mig och så måste Matilda vara hemma också.
Jag kan riktigt höra min mammas ord (för jag vet att hon läser min blogg):
"Men Alina då! Tänk vad många det är som ser dig, ska du lägga ut bilder på bloggen så lägg ut sådana som du är fin på"
Men då tänker jag så här: Alla försöker alltid visa sin bästa sida, uppsminkade, perfekta i håret och med kritvita fina leenden.
Men alla vet ju att det krävs tid och ork för att bli sådan. Jag tillhör den naturen att jag till vardags ser normal ut, ok i håret och lite bassmink och när det är fest - jamen då fixar jag till mig rejält. Tråkigt att se likadan ut hela tiden eller hur?
Anyway - idag har det varit en rensar dag. För trots värk i området runt rotfyllningen så är jag ändå ganska rastlös. Så jag och Matilda tömde godisskåpet. Ja, alltså - vi kastade godiset.



Vi ritade och målade en stund och då passade jag på att testa alla tuschpennorna. En del åkte i soporna. Jag önskar man hade kunnat köpa tuschpennor i enpack. Vi saknar den röda färgen som användts flitigast.


Därefter gick vi igenom teckningshögen, en del sparades och en del kastades ihop med gamla Bratz- och Prinsessan-tidningar och då klippte jag ut en del motiv till framtida grattulations- påsk- eller 24decemberkort (jag vill inte säga namnet på den dagen för jag är trött på den nu)


En helt ok dag. Jag hoppas ni själva haft en bra dag och nu då, en fin kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0