Det bubblar....

Ja, det gör det. Av skratt. Samtidigt som jag kan bli riktigt arg på mina barn så ger de mig så mycket skratt och positiv energi. Som för en liten stund sedan.
Alla andra i familjen var iväg och jag hattade runt i huset för att fixa allt klart inför kalaset i eftermiddag. Satte mig på vardagsrumsgolvet för att blåsa upp ballonger. Det är bra att sitta ner när man har ett gäng ballonger att   blåsa upp för man kan bli rejält yr. Blåste sönder två också så det ringde en bra stund i mina öron efter det.
Så kom till saken kvinna!
Ja, jo - när min äldsta dotter kom hem så tog hon upp en ballong och sa att den pös. Mamma, det här är din andedräkt, sade hon och tryckte upp ballongen i mitt ansikte. Sånt tycker mina barn är jättekul. Speciellt att retas med mig. Och faktum är att jag skrattar lika gott jag.

Det bubblar en massa annt också. Det har hänt så mycket på två månader....
Eftersom jag har full rulle - späckat schema idag så återkommer jag senare ikväll eller imorgon så ska jag berätta för er.
Och vet ni...funderar på att starta igång min blogg igen. I en helt annan form...i ett helt annat tema.
Hihi...
Ska bara forma klart tanken och därefter får ni ledtrådar om vart ni kan hitta mig. Men jag kommer inte att heta Alina. Jag tänker göra en BlondinBella variant...kanske...hahahha....

Anyway. Lunch nu så ses vi snart igen.

RSS 2.0