Smygbloggar...hihi....

En fråga jag får ställd ofta är om jag saknar bloggandet.
Svaret är: Ja, faktiskt.
Det är ju ett sätt att skriva av sig på och det är alltid lika avkopplande och utrensande att få sätta print på sina tankar. Och jag har ju gillat att dela med mig av nyheter, tips och dyl.
Men samtidigt är det en befrielse.

Så vad har hänt sedan min sista bloggdag för någon månad sedan?
Kan säga att mycket har hänt.
Bland annat så har jag anordnat och varit på en riktigt kul B-fest. Bokstavsfest med andra ord. Alla skulle klä ut sig på något på B. Jag var klädd till Bananer i pyjamas;) Ja..hahahha...det var varmt ska ni tro. Men det var kul. Speciellt när vi alla 5 (för vi var fem som anornade festen) hette B2. Folk blev minst sagt förvirrade och jag fick höra ett och annat....hm...
Sedan har jag och familjen varit i Bukarest över en långweekend. Underbart fin stad med massor av historia, kultur och uteliv. Shoppingen var inte fel heller. Köpte mina allra första blåa skor där. Jag har aldrig ägt ett par blåa skor innan. De är ballerinastuk och ljuvliga. Me LOL!

Snart är det dags att flyga igen och då blir det San Fransisco och Las Vegas. Det ska bli så spännande. USA är ett land som bjuder på allt från himmel till jord. Jag har varit där tre gånger innan och San Fransisco har jag besökt en gång förrut. Men Las Vegas - aldrig, så det ska bli en kul höjdare. Staden mitt i öknen:)

Idag är det påskdagen. Solen strålar. Jag rensar upp lite i huset och om en liten stund ska jag och min brors familj ses ute vid stugan för lite vårstädning. Mmmm....
Jag hoppas ni övriga haft en fin påsk och får en fortsatt fin sådan.

Jag har sett på min statistik att ni är många trogna som fortfarande går in här och kikar om jag skrivit något.
Jag lovar inte att jag kommer att skriva kontinuerligt men någon gång då och då kommer jag nog att göra det ändå. I smyg - som Lotta på Bråkmakargatan säger.

Kram till er alla!


RSS 2.0