Oj!

Sitter och tittar på den tomma chipspåsen! Det var ju verkligen inte meningen att allt skulle ätas upp....
Men....
Halv åtta hos mig
Idol plus Fotboll
The Mentalist
Nyheterna
Och nu Kvällsöppet...

Det blev mycke teve ikväll och jag ligger fortfarande i soffan. Lite så där lojt halvliggandes, totalt okvinnligt. Orkar inte resa mig och gå upp för trapporna och borsta tänderna. Allvarligt talat. Hur TRÅKIGT är det inte att borsta tänderna?! Ett nödvändigt ont. Blah...
Imorgon åker jag till Ullared. Ett ställe jag faktiskt inte direkt bejakat mig med. Ett ställe jag flinat åt och om jag ska erkänna tyckt varit lite B. Men om ärligheten ska fram och alla vet ju att jag är det, så har jag inte velat åka dit p g a trängsel. Jag HATAR trängsel och folkhopar.
Hellre betala lite mer än stå och trängas i timmar.
Men imorgon bär det som sagt iväg. Och vem vet...kanske stöter jag på kultmännen Morgan och Ola-Conny:) Och stöter jag inte ihop med dom ska jag bannemej leta upp dem. That´s a fact!

Det har varit lite lugnt på klumpighetsfronten på sistone...fram tills idag. Som tur är var det bara jag som fick uppleva mig själv. Men jag ska förmedla synen för er här....

Jag är överhopad på jobbet med diverse uppgifter. Ska skicka iväg en nalle (vi ger en fin Unicef-nalle till de som fått barn) och går lite så där chict ner för trapporna. Hoppar över det sista trappsteget och knät viker sig så jag rundar ledstången (håller mig i den) och dunkar i axeln ganska hårt. När jag reser mig upp så dunkar jag i huvudet i trappen (jag står snett under).
Ska ut genom dörren mot kundtjänst och sätter upp mitt passerkort. Tror ni dörren öppnar sig? NOPE! Jag går rakt in i dörren. Pang!
Frustrerat öppnar jag dörren och går vidare till postrummet. Väl där så hittar jag ingen bra kartong utan får vika en större kartong till mindre storlek. Klen som jag är så lägger jag kartongen på golvet och stampar lite lätt på den... Kan säga att det var tur att det fanns en rulle bubbelplast precis bakom mig. Landningen hamnade på den och det lät som om popcorn poppades för hela företagets anställda. Och bara för att! Så (usch så får man inte göra....) så rullade jag ut en bit bubbelplast och så rullade jag själv fram och tillbaka på den.... Rätt coolt! faktiskt.
Konsekvensen av det var att det var svårt att få håret på plats igen. Statiskt värre och nallen är ännu inte ivägskickad...

Kommentarer
Postat av: Ullis

Ha ha ha! Men Alina då du och din bubbelplast. Hoppas du hade en trevlig dag på Ge-kås!

2010-09-08 @ 21:33:45
Postat av: Tess

Pop, pop, poppelipop... Du är beroende :-)

2010-09-09 @ 15:49:38
Postat av: @lin@

Visst är jag beroende...hemska tanke!!!

2010-09-10 @ 15:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0