Sangriaaaaaa

Vilken kväll det blev igår:)

Jag satte mig på cykeln och trampade ner mot centrum. Kan tänka mig att utifrån min rubrik så kan det tolkas att jag drack Sangria igår men nepp, jag var på restaurang Sangria (Storgatan 30) och njöt av härlig tapas med Helena och Therese.



Vi hade grymt kul. Skrattattackerna flödade och Helena överraskade med kommentarer som fick mitt vin att fastna i halsen...
Tess känner jag så pass väl redan....hahhahah...så jag vet hurdan hon kan va.
Det är underbart att se och uppleva nya sidor hos sina vänner.

Vi diskuterade allt från rakade bringor, resor, mode, mystik, övernaturligt, färger, "så här lång" och annat. 



På bilden ser ni Ivan, den perfekte värden/servitören. Han var öppen och glad och gjorde verkligen vår vistelse på Sangria till en riktigt fin kväll.
Och jag måste ge dig - Ivan - en eloge för hur du bemötte min fråga om köttet;)



 Det är väldigt svårt att få till ett normalt kort på Therese! Tro mig...jag har försökt.

 Jag håller i dig hårt Heleeeeeena;)

Runt 21.30 tackade vi för oss och tog en minipromenad. Väldigt mini - för vi stannade till vid väskaffären på västergatan tror jag det ligger, och kikade in. Den ska läggas ner och de har mycket snygga väskor, plånböcker och hanskskar där. Ett tips om man är ute efter det eller t o m vill köpa en tidig julklapp.



Här lämnade Helena oss. Hon åkte hemmåt och vi - jag och Tess - såg på varandra. Hemmåt? Nejdå. Vi gick istället till PM och satte oss där.

Puss på dig Helena, du fräscha och härliga kvinna - och tack för alla skratten och en riktigt trevlig kväll "så far"...

.

Som sagt. Jag och Tess fann ett bord på PM och vi beställde en Frozen Margarita och en Dry Martini med extra oliver. Kan tillägga att oliverna var gigantiska. Såg lite halvt loj ut då jag smaskade i mig dem. Inte direkt kvinnligt....hahahha...O M G!

 

Det var fullsmockat med folk på PM och atmosfären var....hahahhaha....förlåt Tess men nu måste jag bara få lägga ut bildserien jag tog på dig!
Jag har försökt, som jag skrev ovan, att få med Therese på bild utan roliga grimaser eller nåt. Det är svårt - beviset kommer här nedan....hahahha....piiiiiip...

 Ok, blir det bra så här? Eller? Nej, lite stirrig i blicken....
 Vad sa du? Inte bra denna heller? Lite frågande i blicken....
 Näääää...kom igen då! Du kan väl åtminstone försöka Tess! Sluta skratta.
 Näe, inte så. Nu ser du mer förförsikt sömnig ut.
 Ej godkännt! Nu scher du shååååå...hick....schååååål!
 Yippi - det börjar närma sig.
Då rycker Tess kameran ur min hand. Ge mig den förbaskade kameran sa hon och började klicka av.

 Snyggo!  Äh, fy farao vilken hemsk bild. Har jag inte haft komplex för min näsa eller mina kinder innan (vilket jag alltid haft) så får jag det defenitivt ännu mer nu.
 Jag skratta så mycket att jag fnös upp min dyra Dry Martini i näsan och ut över bordet.

 Men ser du bordet Tess. Allvarligt! Titta! (behöver jag nämna att en av servitörerna där inne kom och damp ner en hög med servetter på bordet?, han flina diplomatiskt och går vidare)

 Ordning i klassen!

Som sagt vi hade en galet härlig kväll. Det är befriande med skratt (trots att det ibland kan leda till käkont och skallavärk). Helena - Du skulle följt med dit!!! Nästa gång håller jag hårdare i dig;)

Tess - du är en underbart härligt människa som ger otroligt mycket positiv energi. Du är som en uppfriskande vind (ok...inte alltid då...;)), du är rak och ärlig och ibland till och med lite "elak" (me like) och jag måste bara få säga att jag blev både skrämd och förvånad över att vi satte så klockrena ord på varandras känslor....
Ibland tror man att man är själv i sina tankar om saker.

Så var det dax att cykla hemmåt. Tess tog på sig sin reflexväst, tände lamporna och tog på cykelhjälmen medans jag...levde farligt....
Inte bra - så det ska investeras i hjälm (Emilia gillar inte sin längre...men jag vet inte om jag vill ha en med giraffer på...) och bättre lysen.

Och till alla er där ute!!!
Livet förlängs av relationer man mår bra av - ta vara på varandra, våga vara lite "galna" och skratta mycket!

Chiao!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0